Tuesday, January 4, 2011

Saya Blogger Sabah

Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera...

Skg ni saya berminat mo join ni dan berasa bertuah kerana telah di inform oleh krew bpm iaitu cik siti safiyyah...TQ :)

Bagaimana nak join? Nak join? Klik sini...


Okey jawapannya....ceh..jawapan knun...haha

Saya Blogger Sabah

Nama pena saya tu lah HadifaR_Love...hehe...terbalikkan sahaja dari nama sebenar...biar nampak unik sikit..haha (unik la knun...perasan!)huhu...

Status saya masih lagi single la...masih muda (eh muda ka lagi...hahaha)

Cara hubungi...yang paling simple la...email rasmi saya...---> fyeda_90@yahoo.com ...bukan calang2 kalo yg suda rasmi2 ni...haha <--- email jak kalo mo bawa masuk surat khabar !@#$%%^

Daerah jajahan?!@#$%%^&---> D keningau sabah...KENINGAU SABAH !!!!

Tempat tinggal berada di keningau <---miss to go home (skang suda masuk study blk :(

Apa yg menarik d tempat saya?
Di sini yg menarik adalah tempat yg menarik...ia sangat menarik sehingga kita tertarik... Kah3... sebenarnya di keningau org cakap yg best sana eh...pa nama dia tu r... or d bunsit ka...( cewah...)

Ala...xdpt ooo upload gambar skg...xpala xda gambar d entry ni...Jumpa kita d entry depan...babai~~~TamaT~~~

Wassalam....

5 Kata Pembaca:

Siti Safiyyah said...

wahh bagus bagus dah join..selamat berkenalan :)

HadifaR_LoVe said...

Huhu...selamat berkenalan..

hysman said...

ooo org sabah ghupernya bah...
hehe..
salam penuh perkenalan dr saye d johor.. ;)

Farahhardy said...

saya tag anda untuk join contest.. jum la join tau..hehe ni dye link

http://rubyzaizi.blogspot.com/2010/12/gojesh-in-orange-contest.html

thnks.

elnino moona said...

salam kenal.. sy pun blogger sabah jugak..:)