Saturday, January 8, 2011

Jom Sertai Bloglist "Rakan GaLeRi iNi"

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera...



Bersempena Tahun 2011 ni, Blog GaLeRi iNi ingin membuat RAKAN BLOG... Mari sama2 kita join bloglist "Rakan GaLeRi iNi"...

Apa yang perlu anda buat...
1. Bagitau nama, L/P & asal dari negeri mana...
2. Kenapa anda berminat join bloglist ni...

P/S: Follow lah blog ni dgn ikhlas K (^_^)

Itu sahaja yang perlu anda buat...Mudah kan? Hehehe... Lets make frienz...

Bloglist ni dibuka sehingga 20 orang... tetapi kalau mendapat sambutan...akan di increasekan kuota jumlah orang...hehehe...

Opps...jgn lupa tinggalkan URL anda di kotak komen di bawah ni (^_^)

8 Kata Pembaca:

Farahhardy said...

Saya nak join..weee =)

here my link

http://farahardi.blogspot.com/2011/01/jom-sertai-bloglist-rakan-galeri-ini.html

uNa said...

salam..dh join

http://husna-una.blogspot.com/2011/01/jom-sertai-bloglist-rakan-galeri-ini.html

tq.

farasakura said...

fara join :)

http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/01/jom-sertai-bloglist-rakan-galeri-ini.html

sissyira said...

salam

nak joint gak..

http://www.sissyira.com/2011/01/bloglist-rakan-galeri-ini.html

❤zulaikha.afifah❤ said...

cik ika pun join :)

http://dearlyfe.blogspot.com/2011/01/join-bloglist-d.html

Efipurpleshine said...

fi pon nk join jgak...

http://efipurpleshine.blogspot.com/2011/01/jom-sertai-bloglist-rakan-galeri-ini.html

iena luviey (: said...

join3 :) hehe

http://bebyfardeena.blogspot.com/2011/01/bloglist-rakan-galeri-ini.html

Izzlorna said...

Slm sis..:)
akak pun dah join ya ur bloglist..
slm perkenalan...

http://izzlorna.blogspot.com/2011/01/rakan-galeri-bloglist.html